På Promonotes har vi stödjat våra kunder i flera år medan vi erbjudit mest attraktiva lösningar och pekat ut nya trender. Sedan några månader tillbaka kan vi konstatera att våra kunder blir mer och mer intresserade av reklamartiklar i silver- och guldfärg. Det är inget konstigt – var och en skulle vilja se sitt märkes symbol i gyllene ljus och beströdd med kostbart ädelmetalldamm. Numera, efter flera veckor efterforskning, test och försök kan vi äntligen presentera vår nya projekt Gold & Silver.

Unik Verona

Gold & Silver är en unik färglösning för våra redan beprövade faner i Verona-linjen. Observera att det endast är vi i Europa som erbjuder detta fanermaterial som är så mjukt att röra i guld- och silverfärg. Verona-faneren ägnar sig perfekt för varmprägling och precis reproduktion av även små element. Dessutom blir det inte några fingeravtryck kvar på dem. Därför ser de alltid utmärkt ut oberoende av användningsvillkor.

Nya varianter och personalisering

Hittills har vi haft tre färgvarianter i vårt erbjudande: mörk antracitgrå, mörkblå och gråbrun. Numera kan vi med glädje presentera nya faner och tillbehör i den ädla guld- och silverfärgen. Dessutom har gummiband, band och kapitalband i den nya linjen också samma färger som faner och passar perfekt med dem.

Vi på Promonotes är övertygade om att linjen Gold & Silver innebär flera möjligheter för presentation av exklusiva produkter och skilja ut märket med attraktiva visuella projekt.

För första gången ska vi presentera våra produkter i det med guld droppande Paris under mässan Premium Sourcing i september.

Välkomna på vårt utställningsstånd B11.